Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2008, 02:05 PM   #1
M@D_HE@RT
DANGER SECURİTY

M@D_HE@RT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000
M@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond repute
Post KPSS Eğitim Seti

KPSS Eğitim Seti 2 bölümden oluşmaktadır

KPSS Eğitim Programı

KPSS Ders Notları ve Konu Anlatımları

KPSS Programının içinde konu anlatımları, testler, deneme sınavları ve gerekli bilgiler bulunmaktadır. Programın kullanımı kolaydır. Program Portable’dir. Yani klasörün içinden çalışmaktadır. Programı açmak için indirdiğiniz klasörün içindeki KPSS Adlı İnternet Explorer simgesine tıklayınız. Kalanında program sizi yönlendirecektir.

KPSS ders notları KPSS A grubunu ve B grubunu içine alan geniş bir arşivden oluşmaktadır. Arşivde konu anlatımlarının yanında KPSS ile gerekli bilgileri de bulabilirsiniz. Örnek olarak KPSS 2008 klavuzu. Hangi il kaç puanda kaldı? Memuriyetlere girişteki özel ve genel şartlar vb gibi

KPSS EĞİTİM PROGRAMI

İşte KPSS Eğitim Setinin indirme linkleri:

KPSS DERS NOTLARI VE KONU ANLATIMLARI

Nurşani'yem sen ölürsen nem kalır
İnsan isen birkaç seven can kalır
Zalım zulum eder sanma nam kalır
İnsana insanlık kinler yabancı

Aman ha gardaşım ölüm isteme,
Mezara kefene paran mı vardır,
Alırsa canını denizler alsın,
Başka kurtuluşun çaren mi vardır..
M@D_HE@RT isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla