Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-14-2008, 09:47 PM   #7
M@D_HE@RT
DANGER SECURİTY

M@D_HE@RT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000
M@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond reputeM@D_HE@RT has a reputation beyond repute

Pala
Pala, gerçek adı Fahri Pala Kermes.

Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki yiğit yakarış skeçlerinin baş kahramanı. kullandığı dilin elfçe'ye, hobbitçe'ye, klingonca'ya beş basması bir yana, arka plandaki skeç arkadaşlarının da orta dünya ırklarından aşağı kalır yanı yoktur.

Hitabetinin düzgünlüğü dışında vücut dilini de etkili bir şekilde kullanır kendisi.
yalnız bir kusuru var; çok küfürbaz bir insan fahri bey! tabii yine de "şirinliği" ile bunu kapatıyor.

Tipik Sözleri:

pala: aysegül hanim, bla bla bla
sefika: benim babam sana öyle bişey demeezz..

süha: fransızca biliyor musun sen?
pala: vi. dale don dale!

fahri pala kermes, nevriye budak ile polemik halindedir. palamızın etkileyici konuşmasıyla nevriye'yi bastırdığı anlardan biri...

...
-... hayhsdı dasd ndadas ahsnanayla ah lahya (palanın bünyesi bu hışımlı konuşmayı kaldıramaz ve aniden sandalyeden düşerek yere yığılır. "önemli olan düştükten sonra kalkabilmektir" diyen gözleriyle hiç istifini bozmadan nevriye'yi kelime oyunlarıyla yıkmaya kaldığı yerden devam eder) hıyla nafamola da asfha adas...
...

Beni seç beni seç

ALINTIDIR!!!!!

Nurşani'yem sen ölürsen nem kalır
İnsan isen birkaç seven can kalır
Zalım zulum eder sanma nam kalır
İnsana insanlık kinler yabancı

Aman ha gardaşım ölüm isteme,
Mezara kefene paran mı vardır,
Alırsa canını denizler alsın,
Başka kurtuluşun çaren mi vardır..
M@D_HE@RT isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla